gsmhospital-smartphones

Als u een schade heeft aan uw telefoon is het in de meeste gevallen zaak zo snel mogelijk actie te ondernemen. Niet alleen heeft u uw toestel sneller weer tot uw beschikking, maar ook voorkomt u dat de schade erger of zelfs onherstelbaar wordt. Het zou zonde zijn te moeten investeren in een nieuw toestel als herstellen geen optie meer is.

Natuurlijk kunt u tegenwoordig bij veel bedrijven terecht om uw toestel te laten repareren. Bij GSM Hospital Venray kunt u er vanuit gaan dat wij werken met de originele onderdelen, zodat uw toestel na de reparatie weer optimaal zal functioneren. Dus voordat u uw toestel zomaar ergens aanbiedt is het verstandig om dit even na te vragen. Want in veel gevallen geldt nog steeds: ‘Goedkoop is duurkoop’!

Smartphone reparatie voor alle merken

Uiteraard mag u er vanuit gaan dat wij u snel en professioneel kunnen helpen bij schade aan uw toestel. In de meeste gevallen hebben wij de onderdelen op voorraad en kunnen wij direct aan de slag. De populaire merken zoals Apple, Nokia, Sony, Huawei, Samsung, HTC en LG komen regelmatig voor op onze reparatielijst, maar daarnaast kunnen wij de onderdelen van andere merken na bestelling snel in huis hebben. Wij geven u een indicatie van de tijd dat u het toestel bij ons achterlaat en houden u op de hoogte van de vorderingen als er iets verandert.

Smartphone repareren

Veel reparaties aan de smartphone zijn voor onze deskundige medewerkers geen probleem. In de meeste gevallen kunt u uw toestel dezelfde dag al ophalen, maar in sommige gevallen kunt u er zelfs op wachten! GSM Hospital heeft professionele reparateurs in dienst die met grote zorg uw smartphone repareren en testen, zodat u meteen weer verder kunt. Onbereikbaar zijn hoeft vaak alleen maar als u dat zelf wilt.

Valt uw smartphone onder de verzekering?

Als u bij ons in de winkel vraagt of de schade aan uw smartphone onder uw inboedelverzekering valt, kunnen wij u daar ook direct antwoord op geven. Elke situatie is weer anders (schade door derden of de locatie waar de schade opgelopen is), dus het is altijd verstandig hier even naar te vragen. Wij maken een schaderapport voor uw verzekering met daarop de schade en hoe deze gerepareerd gaat worden, maar ook wat de kosten zullen zijn. U kunt dit eenvoudig indienen bij uw verzekering.

Dit zijn de redenen om te kiezen voor GSM Hospital!

Makkelijk online een afspraak maken, maar ook met een telefoontje kunt u snel bij ons terecht;

U kunt gewoon bij onze winkel in Venray binnenlopen;

De meeste reparaties zijn binnen 60 minuten verholpen;

U kunt bij ons wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie;

Originele onderdelen dus na reparatie werkt de tablet weer optimaal;

Deskundige medewerkers die met grote zorg uw smartphone herstellen van diverse schades.

online-afspraak-gsmhospital