Over GSM Hospital

GSM Hospital heeft jarenlange, deskundige ervaring in het repareren van smartphones en is actief vanaf 2011. Het is zelfs mogelijk om uw smartphone op locatie te laten repareren. Wist u ook dat de verzekering in meer dan 50% van de gevallen een smartphone reparatie dekt? U kunt online en telefonisch met ons contact opnemen voor een smartphone reparatie.

Wij repareren vele merken smartphones. Zo kunt u bij ons terecht voor een smartphone reparatie van uw: Apple, HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony.

Heeft u uw smartphone laten vallen of vertoont deze de laatste tijd rare kuren? Dan is uw smartphone aan een reparatie toe.

Smartphone Reparatie

Als u een schade heeft aan uw telefoon is het in de meeste gevallen zaak zo snel mogelijk actie te ondernemen. Niet alleen heeft u uw toestel sneller weer tot uw beschikking, maar ook voorkomt u dat de schade erger of zelfs onherstelbaar wordt. Het zou zonde zijn te moeten investeren in een nieuw toestel als herstellen geen optie meer is.

Natuurlijk kunt u tegenwoordig bij veel bedrijven terecht om uw toestel te laten repareren. Bij GSM Hospital Venray kunt u er vanuit gaan dat wij werken met de originele onderdelen, zodat uw toestel na de reparatie weer optimaal zal functioneren. Dus voordat u uw toestel zomaar ergens aanbiedt is het verstandig om dit even na te vragen. Want in veel gevallen geldt nog steeds: ‘Goedkoop is duurkoop’!

online-afspraak-gsmhospital